Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ουφ και πάλι ουφ

Είναι όμως ρε παιδάκι μου, απίστευτα χαζό αυτό που γίνεται, μα γίνεται. Να υπάρχει αυτή η όρεξη να βοηθήσεις. Να είναι τόσο μεγάλη που παράλληλα να παρακινεί και εσένα να βοηθηθείς! Δε ξέρω αν υπάρχουν μέτρα, σταθμά και όρια σ αυτό που λέω και κρίνω, κατά προσωπική ομολογία πάντα, πως ειναι υπόθεση καθαρά προσωπική, για την υπομονή και την επιμονή λέω.
Ξεκινάω λοιπόν Τετάρτη μετά του νοσοκομείου βεβαίως βεβαίως και χωρίς κράξιμο σήμερα να προσπαθώ να βάλω τα πράγματα σε μια θέση.
Αύριο πρωι, αιματολογικές και μετά Πρόνοια να ρωτήσω κάτι λεπτομέρειες για το επίδομα-που κάνε Παναγία μου (τι να πρωτοκανεις και εσύ μεγάλη η χάρη σου)-να το δικαιούμαι για να πάρω μια ανάσα. Ξαφνικά μετά απο χρόνια δουλειάς και μαλιστα σκληρής, να φτάνεις ν αγωνιας πως θα πληρώσεις τα φάρμακα σου που που ειναι και ζωτικής σημασίας δε πίστευα πως θα ζορίζομουν να καλυψω, έγινε όμως και όπως λεμε Αυστραλιστι...when life gives you lemons...
Ξεκινάμε λοιπόν με αυτά αύριο Πέμπτη και έχει ο Θεός.
Κατά τ άλλα λιακάδα γι άλλη μια μέρα και Happy B Day little sis!!!!!και ησουν μόλις 6 οταν έφυγα για το πανεπιστήμιο και τώρα 21! Πόσα χρόνια. ..και άλλα τόσα να ναι ακόμη πιο καλα ναι?
Πακεταρα τα playmobil ευλαβικά και τα ετοίμασα για τη μεγάλη μετακόμιση (!)...όταν. ..δε μου πάνε και σ αυτό το θέμα καλά τα πράγματα! Μα τωρα που θα κατέβω για τις γιορτές επιβάλλεται να μιλήσω της Νανσυς.Το αποθεματικό γράφει μολις 147 € και απο αυτά χρειάζομαι για εξετάσεις και εισιτήρια. Ουφ και πάλι ουφ ...